Wow… Wij hebben een geweldige aanbieding voor jullie gevonden! Boek nu met 45% korting een 3-daags verblijf naar Center Parcs Parc Sandur in het prachtige Drenthe voor maar €269,- (dit betekent slechts €67,25 per persoon). Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een VIP cottage voor 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in oktober 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Parc Sandur – Emmen, Drenthe

 

Dit fijne vakantiepark is de ideale uitvalbasis voor een héérlijke getaway! De VIP cottage waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van gratis WiFi, een luxe badkamer met bubbelbad & finse sauna en een privé terras dicht aan ‘t water. Ook worden er ‘s ochtends vers gebakken broodjes aan jullie deur bezorgd… Wow! Het park beschikt over een zwembad, verschillende sportfaciliteiten, restaurants, een bar en nog veel meer.

 

>> Bekijk hier deze goedkope Drenthe deal bij Center Parcs