Boek nu last minute een luxe vakantie in eigen land! Jullie boeken 4 dagen naar Center Parcs De Eemhof in Flevoland voor slechts €379,-. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een VIP cottage voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Eemhof – Zeewolde, Flevoland

 

Dit vakantiepark is gelegen aan 't water en in dit luxe huisje komen jullie helemaal tot rust… De VIP cottage waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met sauna en bubbelbad, een volledig ingerichte keuken en een privéterras. Op het park kunnen jullie gebruik maken van de bezorgservice, de supermarkt en de outdoor sport- en spelfaciliteiten.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Flevoland deal bij Center Parcs