Trakteer jezelf op een luxe getaway aan de kust met deze deal! Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs Park Zandvoort in Noord-Holland vanaf slechts €328,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van verblijf in een 4-persoons VIP cottage.

De goedkoopste aankomstdata zijn in december 2022. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Park Zandvoort – Noord-Holland, Nederland

 

Jullie komen helemaal tot rust tijdens een luxe verblijf in deze VIP cottage op Center Parcs Park Zandvoort. Het park ligt vrijwel direct aan het strand, een fijne plek om lekker uit te waaien! Op het park vinden jullie o.a. een een subtropisch zwembad (met wildwaterbaan & glijbanen), diverse sportactiviteiten, bowlingbanen en een indoor speelparadijs.

Jullie verblijven in een 4-persoons VIP cottage met 2 slaapkamers, een luxe badkamer met regendouche, bubbelbad (2p) en sauna, een woonkamer met open haard én jullie krijgen iedere ochtend verse broodjes aan de deur bezorgd.

 

>> Bekijk deze goedkope Zandvoort deal bij Center Parcs

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter