Vergeet de Côte d'Azur en ga op avontuur in eigen land! Jullie boeken nu 8 dagen een kampeerplekje op Roompot Bospark ‘t Wolfsven in Noord-Brabant vanaf slechts €161,-. Dit is slechts €23,- per nacht! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in de zomervakantie op een comfort kampeerplaats met o.a. 6 ampère stroom en een watertappunt.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdata in augustus 2020 (zomervakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Bospark ‘t Wolfsven – Mierlo, Noord-Brabant

 

Op de grens van de indrukwekkende Strabrechtse heide ligt vakantiepark Roompot Bospark ’t Wolfsven. De hoeveelheid natuur en speelfaciliteiten die het park rijk is, maakt het de ideale bestemming voor jong en oud. Op het vakantiepark kunnen jullie onder andere gebruik maken van zowel het overdekte zwembad als het buitenbad, een à la carte restaurant, de (snack)bar, fietsverhuur en gratis WiFi.

 

>> Bekijk deze goedkope Bospark ‘t Wolfsven kampeerdeal bij Roompot