Laad jezelf helemaal op voor de feestdagen door nog een paar daagjes naar het mooie Limburg te vertrekken… Jullie boeken nu een 4-daags verblijf bij Landal Domein de Schatberg in Limburg met maar liefst 38% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor max. 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in december 2020 (kerstvakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Domein de Schatberg – Limburg, Nederland

 

In het Limburgse Sevenum, dicht bij Nationaal Park De Groote Peel ligt vakantiepark Landal Domein de Schatberg. Een plek waar zowel jong als oud zich prima zal vermaken! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het overdekte zwembad, bowlingbanen, sportvelden, fietsverhuur, adventure golf, een klimpark, de restaurants, het eetcafé en de vele speelfaciliteiten voor de kids.

Jullie verblijven in een vrijstaande villa (max. 4 personen) met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een sauna.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze kerstvakantie Limburg aanbieding bij Landal