Dit is geen grap… Jullie boeken nu éxtra voordelig een weekendje naar Landal Het Vennenbos in het natuurrijke Noord-Brabant met maar liefst 50% korting! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 4-daags verblijf in een vernieuwde bungalow voor maximaal 5 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in oktober 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Het Vennenbos – Hapert, Noord-Brabant

 

Zoals de naam al doet vermoeden ligt Landal Het Vennenbos midden tussen de Brabantse Kempen. Het vakantiepark beschikt over een brasserie, een parkshop, fietsverhuur, verschillende sportfaciliteiten en nog veel meer. De bungalow waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, woonkamer met flatscreen TV, een open keuken en een eigen terras. Ontdek de natuurrijke omgeving en ga erop uit met ‘t hele gezin…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Noord-Brabant deal bij Landal