Zijn jullie wel toe aan een weekend relaxen? Boek dan nu een 4-daagse vakantie naar Landal Duc de Brabant in ‘t prachtige Noord-Brabant met maar liefst 21% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een bungalow voor maximaal 4 personen. 

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Duc de Brabant – Diessen-Baarschot, Noord-Brabant

 

Met een zwembad en een midgetgolf baan, hebben jullie genoeg vermaak deze dagen! De bungalow waarin jullie verblijven beschikt onder andere over gratis WiFi, twee slaapkamers, een open keuken (met een Nespresso koffiemachine) en een sauna. Op ‘t park kunnen jullie gebruik maken van het openluchtzwembad, verschillende sportfaciliteiten, het restaurant, fietsverhuur en nog veel meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk hier deze goedkope Landal deal