WOW, wie had er gedacht dat je nog zo voordelig met je gezin naar het buitenland zou kunnen in de meivakantie? En niet zomaar ergens heen: vakantiepark Villages Nature Paris is op zichzelf al een schitterend vakantiepark, maar het ligt ook nog eens in de buurt van Disneyland Parijs! Een ideale gelegenheid dus om een weekje weg te combineren met een bezoek aan Disneyland Parijs!

Jullie boeken nu van 30 april 2018 tot 6 mei 2018 een 7 daagse vakantie (6 nachten) naar Villages Nature Paris voor maar €1389,-*. Dat is maar liefst 30% korting! Deze goedkope aanbieding naar Villages Nature Paris is op basis van eigen vervoer en het verblijf in een luxe Country Premium appartement, dat met 2 slaapkamers geschikt is voor 4 personen. Je kunt deze aanbieding boeken via Center Parcs.

* Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,00 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Villages Nature Parijs – vlakbij Disneyland Parijs

 

Jullie Country Premium appartement op vakantiepark Villages Nature Parijs heeft 2 slaapkamers, 1 met een Queensize bed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Verder hebben jullie een badkamer met bad EN een badkamer met douche en daarnaast nog een apart toilet. Meer over de diverse faciliteiten kun je zien op de afbeelding hieronder en uiteraard via de website van Center Parcs.

 

villages nature country premium appartement in de meivakantie via center parcs

>> Bekijk deze goedkope meivakantie deal voor Villages Nature bij Center Parcs

 

villages nature paris aanbieding via center parcs