Leg jezelf in de watten tijdens een luxe vakantie naar dit fijne vakantiepark! Jullie boeken nu met 29% korting een 3-daagse deal naar Center Parcs De Eemhof in het prachtige Flevoland voor slechts €419,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vernieuwde VIP cottage voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juli 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Eemhof – Zeewolde, Flevoland

 

Wanneer jullie aankomen op ‘t park is álles voor jullie geregeld… De bedden zijn al opgemaakt & de handdoeken liggen klaar zodat jullie meteen kunnen relaxen in de sauna of het bubbelbad. De VIP cottage is o.a. verder voorzien van 2 slaapkamers, een luxe badkamer, een ingerichte keuken en een privé terras. ‘s Ochtends worden er versje broodjes aan de deur bezorgd en jullie kunnen gratis gebruik maken van de streaming WiFi.

Op het park kunnen jullie gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs, de restaurants, diverse sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer!

 

>> Bekijk deze goedkope Flevoland deal bij Center Parcs