Opgelet… Nog geen plannen gemaakt voor volgende maand? Boek dan nu een midweekje naar Roompot Waterpark Zwartkruis in het natuurrijke Friesland vanaf slechts €284,- en ontvang tot wel 27% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 6 personen direct aan ‘t water.

De goedkoopste aankomstdata zijn in februari 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Waterpark Zwartkruis – Noardburgum, Friesland

 

Wow… Een verblijf in deze bungalow is zeker een goed idee! De bungalow is o.a. voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, een jacuzzi & sauna, gezellige woonkamer, ingerichte keuken en gratis WiFi. Daarnaast ligt de bungalow direct aan ‘t water en hebben jullie een eigen aanlegsteiger. Ontdek het dicht bij gelegen Nationaal Park De Alde Feanen of slenter door de straten van het Friese Drachten!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Friesland deal bij Roompot