Op zoek naar een uniek verblijf dat leuk is voor de kids? Zoek dan niet verder! Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) bij Center Parcs De Vossemeren in Belgisch Limburg vanaf €619,- (42% korting). Deze goedkope aanbieding is op basis van verblijf in een 4-persoons Wonders of Nature Cottage.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juli 2022. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Vossemeren – Limburg, België

 

Het populaire Center Parcs De Vossemeren ligt midden in de Belgische Kempen, een prachtig natuurgebied. Maar ook op het park is genoeg te beleven. Jullie kunnen o.a. gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs, het strand, de talloze sport- en spelfaciliteiten, 5 restaurants & meer.

Jullie verblijven in een 4-persoons Wonders of Nature Cottage waar iedere kamer een ander thema heeft. De kids (en jullie zelf) zullen hun ogen uitkijken…

 

>> Bekijk deze goedkope België deal bij Center Parcs

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter