Een paradijs voor de kids! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Center Parcs Port Zélande in Zuid-Holland voor maar €329,-. Deze aanbieding is op basis van verblijf in een 4-persoons kindercottage.

Deze deal is gebaseerd op een aankomst in december 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Port Zélande – Zuid-Holland, Nederland

 

Vakantie vieren aan de kust, wie wil dat nou niet? Center Parcs Port Zélande ligt in de badplaats Ouddorp, in het zuiden van Zuid-Holland. Vanaf het park loop je zo naar het Grevelingenmeer of het Noordzeestrand. Op het park vinden jullie o.a. een subtropisch zwemparadijs met wildwaterbaan, lasergame, adventure golf, bowlingbanen, e-bike en e-scooter verhuur, maar liefst 5 restaurants en een supermarkt.

Jullie verblijven in een 4-persoons kindercottage met 2 slaapkamers, een moderne badkamer, een open keuken en een tuin met speelkamer en glijbaan.

 

>> Bekijk deze Port Zélande aanbieding bij Center Parcs