Wil je jouw kind/kids een onvergetelijke vakantie bezorgen? Dan is deze Center Parcs deal precies wat je zoekt! Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs De Eemhof in Flevoland voor maar €169,-. Hiermee profiteren jullie van wel 37% korting… Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een leuke kindercottage voor max. 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in december 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid. 

 

Center Parcs De Eemhof – Zeewolde, Flevoland

 

Een gigantisch subtropisch zwemparadijs (met o.a. 5 glijbanen, een wildwaterbaan en lazy river), bowlingbanen, een escape room, lasergame, een indoor klimhal, een speelhal en ga zo maar door… Center Parcs De Eemhof is een paradijs voor jong en oud! Ook zijn er nog 5 restaurants en is er een supermarkt.

Jullie verblijven in een speciale kindercottage (max. 4 personen) met een eigen speeltuin met glijbaan en een extra speelkamer met speelgoed.

 

>> Bekijk deze kindercottage aanbieding bij Center Parcs