Dit is jullie kans om extra luxe vakantie te vieren deze zomer! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar Landal PUUR Exloo in Drenthe met 36% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op eigen vervoer en verblijf in een extra luxe vakantiehuis voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juli 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 

 

Landal PUUR Exloo – Drenthe, Nederland

 

Dit vakantiepark is erg geliefd en ligt in een geweldige omgeving! Er is genoeg te beleven in het Drentse natuurgebied de Hondsrug. Geniet van de prachtige landschappen langs verschillende wandel- en fietsroutes of duik de geschiedenis in bij het Hunebedcentrum in Borger… Het extra luxe vakantiehuis waarin jullie verblijven is voorzien van 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met Quooker, 2 badkamers met ligbad en rainshower, een sauna en nog veel meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze extra luxe Drenthe deal bij Landal