Luxe overnachten doen jullie binnenkort in het schitterende Zeeland! Boek nu een midweek naar Roompot LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer in 't Kamperland voor slechts €443,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een appartement voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

LARGO Domein het Camperveer Veerse Meer – Kamperland, Zeeland

 

Dit prachtige pareltje vinden jullie aan de rand van 't Veerse Meer! Verspreid over het landgoed vinden jullie verschillende appartementen, allemaal gebouwd in Engelse stijl… Het appartement waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers en suite met rainshower, een woonkamer met smart TV, een open keuken met eethoek, een overdekt balkon en uiteraard gratis WiFi. Vanaf het dakterras hebben jullie een waanzinnig uitzicht op 't meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Zeeland deal bij Roompot