Ga op avontuur en verblijf 2 nachtjes in deze gave boomhut op de Veluwe! Boek nu een 3-daagse vakantie naar EuroParcs Resort De Wije Werelt in het groene Otterlo voor slechts €210,47. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een boomhut voor maximaal 5 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in juni 2021. Prijs is inclusief reserveringskosten & eindschoonmaak en exclusief toeristenbelasting & bedlinnen.

 

EuroParcs Resort De Wije Werelt – Otterlo, Gelderland

 

Hoe leuk is dit verblijf midden in de groene bossen van de Veluwe? De boomhut beschikt onder andere over een woonkamer met aparte eethoek, een keukentje, een slaapvide en bedstee, een eigen badkamer, een balkon én gratis WiFi. Jullie verblijven direct naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en lopen zo natuurgebied Planken Wambuis in. Op het park kunnen jullie o.a. terecht in de parkshop, gebruik maken van de take-away mogelijkheden en de fietsverhuur.

TIP: huur een E-chopper en ontdek de prachtige Veluwe!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Veluwe deal bij EuroParcs