Staan jullie koffers met skispullen al klaar? Dat komt goed uit! Jullie boeken namelijk nu een 8-daagse wintersport naar Frankrijk inclusief skipas voor maar €119,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en het verblijf op basis van logies in een goed beoordeeld appartementencomplex (8,2/10).

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2019. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten. Deze deal is gebaseerd op een reisgezelschap van vier personen, maar met meer is ‘ie nu ook extra goedkoop!

 

WINTERSPORT FRANKRIJK INCLUSIEF SKIPAS

Deze fijne 8-daagse wintersportvakantie is inclusief een skipas voor Valfréjus en La norma. Deze beide gebieden bieden een totale oppervlakte van 135 km aan pistes. Jullie zullen je dus niet snel gaan vervelen hier… Samen hebben ze een super gevarieerd aanbod aan pistes; op deze manier kan iedereen 100% plezier hebben, ongeacht hoeveel ski-ervaring je hebt. Ten slotte is dit gebied perfect voor gezinnen met kinderen of een leuke familie wintersportvakantie!

 

RÉSIDENCE LES CHALETS DE FLORENCE – VALFRÉJUS, FRANKRIJK

Verspreid over het prachtige Valfréjus liggen deze comfortabele appartementen. Zowel het centrum als de skilift liggen op maar 10 meter afstand. Dus vanaf deze accommodatie hoeven jullie nooit ver te lopen! Zin in ontspanning na een dagje intensief skiën? Kom tot rust in de Darjeeling Club Spa, waarbij de eerste anderhalf uur gratis is. TOP: Geen één van de appartementen ligt op meer dan 100 meter afstand van de piste… Hoe ideaal is dat?!

 

>> Bekijk deze wintersport deal Frankrijk inclusief skipas bij Sunweb