Zo zie je maar weer… Ook in de voorjaarsvakantie kunnen jullie voordelig op vakantie! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar Landal de Lommerbergen in het altijd gezellige Limburg met wel 73% korting! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vernieuwde bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal de Lommerbergen – Limburg, Nederland

 

Jullie verblijven op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk… Perfect voor een weekje plezier in de buitenlucht. Jullie verblijven in een vernieuwde bungalow die is voorzien van onder andere 2 slaapkamers, een gezellige woonkamer met flatscreen TV en een houtkachel, een ingerichte open keuken, een eigen terras en meer. Genieten van al het lekkers uit de parkkeuken doen jullie dankzij de take-away mogelijkheden.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze spotgoedkope Limburg deal bij Landal