Wat dachten jullie van een super last minute naar dit géweldige vakantiepark? Wij zeggen doen! Boek nu een midweek naar Landal Hof van Saksen met maar liefst 45% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een ruime boerderij voor maximaal 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juni 201. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Hof van Saksen – Nooitgedacht, Drenthe

 

Dit unieke vakantieresort is een échte aanrader wanneer jullie eventjes weg willen van huis… De boerderij is onder andere voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad & douche, een open keuken, woonkamer met lounge zithoek, een eigen terras en gratis WiFi. Trek een paar baantjes in het zwembad, bestel een héérlijk diner & relax als nooit tevoren in het schitterende Drenthe…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal