Willen jullie er op kort termijn nog eventjes lekker tussenuit? Boek dan nu een 4-daagse vakantie naar Landal De Vlinderhoeve in de prachtige Achterhoek met maar liefst 39% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van een verblijf in een modern vakantiehuis voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlinderhoeve – Kring van Dorth, Gelderland

 

Op de grens van Overijssel en Gelderland vinden jullie dit moderne Landal GreenParks! De vrijstaande woning waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, eigen terras en gratis WiFi. Op het park kunnen jullie meedoen met verschillende sportfaciliteiten en een fiets huren om de groene Achterhoek te ontdekken. Daarnaast vinden jullie in de buurt verschillende restaurants waar jullie 's avonds een hapje kunnen eten… Yes!

 

>> Bekijk deze goedkope Achterhoek deal bij Landal