Op zoek naar een luxe last minute deal naar de zon? Boek dan nu een 10-daagse all inclusive vakantie naar Curacao voor slechts €1479,- per persoon. Deze aanbieding is inclusief jullie KLM vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport en het verblijf op basis van all inclusive in een zeer goed beoordeeld hotel (8,1/10).

Deze deal is gebaseerd op een super last minute vertrek in augustus 2021. Er komt eenmalig per boeking €37,50 aan boekingskosten bij. TIP: eerst zie je een hogere prijs, maar uiteindelijk gaat er een extra korting vanaf.

TIP! Met Corendon ga je nu extra veilig op vakantie… Lees hier alles over wat Corendon voor jou doet!

Kunuku Aqua Resort – St. Willibrordus, Curacao

 

Kunuku Aqua Resort Curacao heeft een rustige ligging met in de omgeving lokale eettentjes.  Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van de zwembaden, het zonneterras, gratis WiFi, het restaurant en de bar. Ook zijn de heerlijke koffies, smoothies en een zelfs een barbecue-avond inbegrepen. In de buurt zijn meerdere strandjes te vinden en er is een gratis shuttle service. Ga erop uit en ontdek Nationaal Park Christoffel & het levendige Mambo Beach!

 

>> Bekijk deze goedkope Curacao aanbieding bij Corendon

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter