Rome, Venetië, Londen, Berlijn, Warschau, Lissabon en zo kunnen we nog wel even doorgaan… Europa heeft zoveel toffe steden, dat het moeilijk is om er één uit te kiezen voor een stedentrip. Maar, waarom zou je er maar één bezoeken, als je er ook meerdere kan zien? Tijdens een Multi-City stedentrip van srprs.me bezoeken jullie minimaal 2 steden en maximaal 7 steden (je kunt zelf de keuze maken). Welke steden jullie gaan bezoeken is nog een verrassing. Klinkt fantastisch, toch?!

> Bekijk direct meer informatie over de srprs.me Multi-City stedentrip

TIP: tot en met 31 oktober krijg je exclusief via ons €40,- korting!

 

srprs.me Multi-City – wat is het?

Ben je al bekend met srprs.me? Dan kan je vast niet wachten om dit nieuwe concept uit te proberen… Voor iedereen die nog niet bekend is met srprs.me leggen we graag even uit hoe dit precies werkt.

De naam verklapt het al een beetje, als je goed kijkt ontdek je het woord ‘surprise'. Bij srprs.me boek je een verrassingsreis naar een onbekende bestemming. Wel kun je bij het boeken natuurlijk je voorkeuren doorgeven, zoals het vliegveld waarvandaan jullie willen vliegen, het aantal dagen, soort accommodatie en uiteraard de dag van vertrek. Vlak voor vertrek ontvangen jullie het weerbericht voor jullie bestemming(en) en een kraskaart. Pas op de luchthaven krassen jullie de kraskaart open en komen jullie achter de bestemming.

Het Multi-City concept is in principe precies hetzelfde, alleen komt / komen er één of meerdere bestemmingen bij. Op de airport in Nederland komen jullie achter de eerste bestemming. Na een paar dagen in de eerste stad ontdekken jullie wat jullie volgende bestemming wordt. Wees gerust; jullie krijgen genoeg tijd om iedere stad te ontdekken.

 

srprs.me Multi-City – klaar voor de start? GO!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dat snappen wij! Klaar om te gaan… Tijdens het boeken hebben jullie de keuze uit verschillende opties. Jullie kunnen kiezen uit:

  • 2 steden (5 tot 10 dagen verblijf)
  • 3 steden (8 tot 14 dagen verblijf)
  • 4 steden (10 tot 14 dagen verblijf)

Wil je liever niet naar een bepaalde stad? Jullie mogen gratis 3 steden uitsluiten. srprs.me zorgt er altijd voor dat je naar een veilige bestemming buiten de Benelux gaat. De volgende stap is het kiezen van de luchthaven. Je kunt kiezen uit vier vliegvelden: Eindhoven, Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. Je moet er minimaal één selecteren, maar allemaal is ook mogelijk.

Ook mogen jullie zelf bepalen in wat voor soort accommodatie jullie overnachten. Welk type verblijf past bij jou? Kies uit Shared (een gedeelde kamer en gedeelde badkamer), Standard (eenvoudige hotel, B&B of appartement), Comfort (comfortabel 3* of 4* hotel, B&B of appartement) of Premium (superior kamer in luxe 5* hotel). In alle gevallen is de accommodatie minimaal beoordeeld met een 8 en heeft het een fijne locatie in de stad.

 

srprs.me Multi-City – roadtrip met eigen auto

Willen jullie liever op reis met eigen auto? Ook dat is mogelijk! Selecteer bij het boeken de autoreis en maak een keuze uit de verschillende soorten vakanties: ‘verras me' (stedelijke of landelijke bestemmingen), stedelijk of landelijk. Ook hier kun je steden uitsluiten. Jullie vertrekken gewoon vanaf eigen adres en zijn 2 tot 4 uur onderweg naar een nieuwe bestemming.

In tegenstelling tot de vliegreis kunnen jullie hier tot 7 verschillende bestemmingen in één vakantie bezoeken; cool!

 

> Bekijk direct meer informatie & boek een Multi-City vakantie bij srprs.me

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter