Nog geen vakantie geboekt voor in de zomer? Solmar heeft op dit moment veel actuele aanbiedingen waardoor jullie met veel korting jullie busreizen, vliegvakanties of stedentrips naar de zon kunnen boeken! Zo kun je met veel voordeel een vakantie boeken naar bijvoorbeeld Salou, Pineda de Mar, Mallorca, Bendidorm, Malgrat de Mar, Lloret de Mar en andere prachtige plekken in Spanje. Willen jullie dit jaar liever naar een andere plek dan Spanje? Solmar heeft ook aanbiedingen richting Kroatie!

>> Bekijk direct alle actuele Solmar aanbiedingen voor de zomer 2018

 

 

Solmar zomer 2018 – aanbiedingen

 

‘Solmar, thuis aan de Costa!'… Als jullie op zoek zijn naar een heerlijke vakantie naar de Spaanse Costa zijn jullie bij Solmar aan het goede adres! De website heeft een groot assortiment aan verschillende zonvakanties richting Spanje voor in de zomer van 2018. Voor ieder budget is er bij Solmar een vakantie te boeken… Kies met een kleiner budget bijvoorbeeld voor een busreis naar Spanje en bespaar veel geld. Willen jullie liever vliegen naar de Spaanse Costa (of Kroatie)? Ook dat is mogelijk!

Nieuw in het assortiment zijn de autoreizen van Solmar. Gemakkelijk met je eigen auto op avontuur naar de Zuidelijke zon… Stop onderweg wanneer jullie zelf willen en de reis naar de bestemming maakt de vakantie al bijzonder!

 

>> Ontdek alle verschillende vakanties voor zomer 2018 bij Solmar

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter