Wow… Maak vandaag nog gebruik van deze geweldige actie! Boek nu een midweekje naar Landal Hoog Vaals in het prachtige Limburg met maar liefst 59% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een geschakelde bungalow voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een verblijf in februari 2021 (voorjaarsvakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Hoog Vaals – Vaals, Limburg

 

Midden in de heuvels van ‘t prachtige Limburg vinden jullie Landal Hoog Vaals! Jullie gaan hier een geslaagde vakantie tegemoet… De bungalow is o.a. voorzien van drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, een woonkamer met houtkachel, een open keuken en een terras. Jullie kunnen gebruik maken van de take-away mogelijkheden en boodschappen doen in de parkshop. Verken de natuurrijke omgeving en relax als nooit tevoren!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal