Wow! Met zo veel korting zien wij ze maar zelden! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) verblijf bij Center Parcs de Kempervennen in Noord Brabant voor maar €499,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe VIP cottage voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juni 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs de Kempervennen – Westerhoven, Noord-Brabant

 

Jullie vinden dit heerlijke vakantiepark midden tussen de Brabantse bossen. En met 2 grote meren naast de deur kan wat waterpret niet ontbreken! Jullie verblijven in een super-de-luxe VIP cottage voor 4 personen met 2 slaapkamers, vernieuwde wellness badkamer met bubbelbad en sauna en nog veel meer luxe extra's. Jullie kunnen eten bestellen of afhalen bij maar liefst vijf verschillende restaurants..

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze VIP Noord-Brabant deal bij Center Parcs