Het Portugese eiland Madeira lijkt op het decor van een sprookje… Een prachtige kust, natuur én gezellige steden. Jullie boeken nu een 8-daagse vakantie naar Madeira voor slechts €492,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief jullie vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies + ontbijt in een zeer goed beoordeeld appartement (8,4/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in maart 2020, maar ook de overige vertrekdata zijn nu extra goedkoop. Er komt eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten bij.

 

Royal Orchid – Madeira, Portugal

 

Het 4-sterren Royal Orchid ligt op één van de mooiste plekken van het eiland… Vanuit het hele complex hebben jullie een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. de 2 zwembaden (binnen en buiten), het zonneterras, gratis WiFi, de uitgebreide SPA, fitness, het restaurant en de bar.

Willen jullie een dagje het eiland ontdekken? Vanuit Royal Orchid wandelen jullie zo naar het gezellige Caniço, waar allerlei terrasjes en winkels te vinden zijn. Daarnaast is het zeker een tip om een boottocht te maken (dolfijnen spotten!) en een duik te nemen in het natuurlijke zwembad Porto Moniz.

 

>> Bekijk deze goedkope Madeira aanbieding bij TUI