Yes! Op dit park genieten jullie extra voordelig van deze waterwoning! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar Landal De Reeuwijkse Plassen met 21% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een waterwoning voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Reeuwijkse Plassen – Zuid-Holland, Nederland

 

Op dit duurzame park genieten jullie van de geweldige omgeving. Jullie kunnen hier fietsen huren of heerlijk wandelen langs de polders en molens van Reeuwijk. De woning waarin jullie verblijven heeft twee verdiepingen, twee slaapkamers, een open keuken en een gezellig terras aan het het water. Het park beschikt o.a. over een supermarkt waar jullie verse broodjes kunnen afhalen en jullie kunnen gebruik maken van de take away mogelijkheden.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope aanbieding bij Landal