Geniet van het mooie Limburg tijdens deze zomerdeal… Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) naar Landal Domein De Schatberg in Limburg met wel 15% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe bungalow voor 4 personen.

Deze aanbieding is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Domein de Schatberg – Limburg, Nederland

 

Vlak bij de Duitse grens vinden jullie Landal Domein de Schatberg. Dit vakantiepark is gebouwd rondom een recreatiemeer, waardoor enkele huisjes aan het water liggen! Op het park kunnen jullie o.a. gebruik maken van het overdekte zwembad, het recreatiestrand, een indoor speelparadijs, bowlingbanen, een klimpark, restaurant, eetcafé en nog veel meer.

Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow voor 4 personen met 2 slaapkamers en een terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal Domein de Schatberg aanbieding hier