Ga tijdens het pinksterweekend er even tussenuit en geniet van een heerlijke vakantie in Overijssel! Jullie boeken nu een 4-daagse vakantie naar Landal Twenhaarsveld in Overijssel met maar liefst 36% korting. Deze aanbieding is gebaseerd op eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor 6 personen met terras.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in mei 2020 (pinksterweekend). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Twenhaarsveld – Holten, Overijssel

 

Midden in de prachtige natuur vinden jullie de comfortabele accommodaties van Landal Twenhaarsveld Jullie verblijven in een 6-persoons bungalow met 3 slaapkamers, woon-/eetkamer met open haard & TV, open keuken, gratis WiFi, terras met tuinmeubilair en meer. Daarnaast beschikt dit vakantiepark over een binnen- en buitenzwembad, brasserie, bar, parkshop, diverse sportfaciliteiten, wellness en meer…

 

>> Bekijk hier deze goedkope Landal Twenhaarsveld aanbieding