Bij veel staat het bovenaan de bucketlist; het zien van het bijzondere Noorderlicht! Januari is de ideale maand om het Noorderlicht te zien, dat is namelijk de donkerste maand van het jaar. Jullie boeken nu een 6-daagse trip vanaf slechts €477,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief jullie vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport en het verblijf op basis van logies.

De goedkoopste vertrekdata zijn in januari 2019 (verschillende data beschikbaar). Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen! De goedkoopste mogelijkheid is een vertrek voor vier personen, maar met meer of minder personen is deze reis ook erg goedkoop te boeken.

 

Arctic Comfort Hotel – Reykjavik, IJsland

 

De uitvalbasis voor jullie trip naar IJsland is Reykjavik. Een bruisende stad met veel leuke restaurantjes, winkels en bezienswaardigheden. Vanuit Reykjavik kunnen jullie gemakkelijk naar verschillende plekken toe waar jullie het Noorderlicht kunnen zien. Tijdens jullie verblijf in het comfortabele Arctic Comfort Hotel kunnen jullie gebruik maken van gratis WiFi en gratis parkeerplekken.

Het hotel ligt op loopafstand van het grootste winkelcentrum van IJsland en de Reykjavik Zoo. Ideaal!

 

>> Bekijk deze goedkope IJsland aanbieding bij de VakantieDiscounter

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter