Trakteer jezelf op een vakantie naar dit gezellige park! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar vakantiepark Roompot Recreatiepark De Tolplas in Overijssel vanaf slechts €380,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een nieuwe, vrijstaande lodge voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in april 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Recreatiepark De Tolplas – Overijssel, Nederland

 

Op dit park beleven jullie een heerlijke vakantie midden in de natuur. Jullie kunnen ook een fietstocht maken naar Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dit park is gelegen in ‘t groen en aan het water… De vrijstaande lodge waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een sauna, een keuken met o.a. vaatwasser, gratis WiFi, een ruim terras en een privé parkeerplaats.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Roompot