Altijd al het boerenleven willen ontdekken? Dat kan nu tijdens een unieke BoerenBed vakantie op Ameland! Jullie boeken nu 4 dagen naar Boerderij Ameland in Friesland vanaf slechts €328,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 4-daags verblijf in een BoerenBed Tent voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Boerderij Ameland – Friesland, Nederland

 

Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie! Jullie genieten van een authentieke ervaring met prachtig uitzicht op het weiland waar paarden of schapen staan te grazen… De BoerenBed Tent waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van een woonkamer met houtkachel, twee slaapkamers, een bedstee, een toilet en een picknicktafel. Naast jullie tent staat een privé douche in een houten huisje. TIP: wandel langs de kust of maak een fietstocht op dit prachtige Waddeneiland!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Ameland deal bij Roompot

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter