Breng een bezoekje aan één van de leukste kerstmarkten van Europa & verwen jezelf met een luxe getaway naar Dusseldorf! Jullie boeken nu een 3-daags arrangement naar het 4* NH Dusseldorf City voor slechts €119,- per persoon (23% korting). Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Fles water op de kamer
  • Gratis parkeren

Deze goedkope deal is te boeken voor verschillende aankomstdata van december 2022 t/m maart 2023. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Dusseldorf deal bij Voordeeluitjes

4* NH Dusseldorf City – Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Dit luxe 4-sterren NH hotel zal er alles aan doen om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens jullie getaway kunnen jullie onder andere gebruik maken van het restaurant, de gezellige lobbybar, gratis WiFi, de sauna, fitness en nog veel meer. Jullie verblijven direct in 't centrum van Dusseldorf en zijn binnen no time in de bekende Königsallee, de Rheinturm (met een hele toffe rooftop bar) en natuurlijk niet te vergeten: de kerstmarkt!

 

>> Bekijk deze goedkope Dusseldorf deal bij Voordeeluitjes

 

Must visit: kerstmarkt Dusseldorf

Van 17 november t/m 30 december 2022 kunnen jullie de leuke kerstmarkten van Dusseldorf weer bezoeken. Ja, kerstmarkten inderdaad; over de stad zijn namelijk allemaal verschillende marktjes verspreid. Zo kom je op elk plein weer andere kraampjes en eettentjes tegen… Hoe leuk! Vanaf de traditionele kerstmarkt op de Marktplatz lopen jullie zo richting de kade (aan de Rijn) waar je verschillende kerstkraampjes tegenkomt met heerlijke glühwein, crêpes & andere lekkernijen. Hier vinden jullie ook een groot reuzenrad, waardoor jullie zicht hebben over de hele stad. Zin om te schaatsen? Zoek dan de gezelligheid op bij de Gustaf Grundgens Platz en waan jezelf een rondje op schaatsen. Achteraf kunnen jullie natuurlijk een warme chocolademelk met slagroom drinken… Hmmm!

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter