Willen jullie last minute vakantie vieren in eigen land? Boek dan nu een 4-daagse vakantie naar Landal Sallandse Heuvelrug in het prachtige Overijssel met 26% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaande woning voor 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Sallandse Heuvelrug – Hoge Hexel, Overijssel

 

Dit nieuwe Landal vakantiepark ligt nabij het mooie Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Op het park kunnen jullie onder andere gebruik maken van het zwembad, de fietsverhuur, de verschillende sport- en spelfaciliteiten en meer.  Op het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel kunnen jullie genieten van een hapje en drankje in het restaurant.

De vrijstaande woning is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, een open keuken, een woonkamer en een gezellige tuin met tuinmeubilair.

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Landal