Zijn jullie op zoek naar de ideale deal voor een midweekje weg? Zoek dan niet langer! Boek nu een 5-daagse vakantie naar Vakantiepark Het Land van Bartje in Drenthe voor extreem weinig! Deze goedkope deal is gebaseerd op een verblijf in een stacaravan voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Vakantiepark Het Land van Bartje – Ees, Drenthe

 

Dit vakantiepark is ideaal voor een midweekje weg met de hele familie! De stacaravan is onder andere voorzien van gratis WiFi, twee slaapkamers, een badkamer, een woon-/eetkamer, een open keuken en een eigen terras. Het vakantiepark beschikt over een overdekt zwembad, een (verwarmd) openluchtzwembad, twee restaurants, een wellness, verschillende sportfaciliteiten en nog veel meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk hier deze goedkope Landal deal