Een midweekje in een ruime villa midden op de Veluwe? Dat klinkt goed! Jullie boeken nu 5 dagen (midweek) bij Landal Landgoed ‘t Loo in Gelderland met maar liefst 41% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor max. 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in november 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed ‘t Loo – Veluwe, Gelderland

 

Dit vakantiepark op de Veluwe is een geweldige plek voor jong en oud… Hier kunnen jullie met de hele familie vakantie vieren! Op het park kunnen jullie o.a. gebruik maken van een overdekt zwembad, een grote recreatieplas met eigen strand, de bowlingbanen, de tennisbaan, de brasserie, het pizza restaurant, de ontbijtservice en nog veel meer.

Jullie verblijven in een vrijstaande villa voor max. 6 personen met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een open haard.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze last minute Veluwe aanbieding bij Landal