Last minute even lekker weg in eigen land? Zoek dan niet verder… Wij hebben de perfecte deal voor jullie gespot bij Landal! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal De Vers in Brabant met 34% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaand huisje voor max. 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vers – Brabant, Nederland

 

Direct aan natuurgebied de Overloonsche Duinen vinden jullie vakantiepark Landal De Vers. Een heerlijke plek om een mooie wandeling door het bos of over de heidevelden te maken! Jullie 6-persoons bungalow beschikt over 3 slaapkamers, een overdekt terras, 2 badkamers én een eigen sauna. Bestel een take-away maaltijd of haal iets lekkers af bij de snackbar!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Landal De Vers aanbieding hier