Nog altijd zoekende naar die perfecte super last minute vakantie in eigen land? Stop met zoeken! Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) naar Center Parcs De Eemhof in Flevoland voor slechts €239,- (dit is met 33% korting). Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een comfort cottage voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrekdatum in december 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Eemhof – Zeewolde, Flevoland

 

Met het grootste loofbos van West-Europa als achtertuin en een uitzicht over het schitterende Eemmeer, is het heerlijk vertoeven op Center Parcs De Eemhof. Het park beschikt over een cottage delivery service, parkshop, fietsverhuur, adventure golf, bowlingbaan diverse sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer!

Het vrijstaande comfort chalet is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, ingerichte keuken, woonkamer met open haard en flatscreen-tv, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi.

 

>> Bekijk deze goedkope Flevoland deal bij Center Parcs