Altijd al de Drentse hunebedden met eigen ogen willen zien? Dan is dit jullie  kans! Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) weg naar Landal Het Land van Bartje met maar liefst 34% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe vrijstaande woning mét sauna voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrekdatum in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Het Land van Bartje – Ees, Drenthe

 

Omgeven door prachtige bossen, heidevelden en veengebieden, ben je bij Landal Het Land van Bartje helemaal één met de natuur. De luxe vrijstaande woning is onder andere voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers, een sauna, zonnebank, bubbelbad, compleet ingerichte open keuken, woonkamer met centrale verwarming en flatscreen-tv, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi. Het park zelf beschikt over een ontbijtservice, parkshop, fietsverhuur, diverse sport- en spelfaciliteiten en meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal