Nog geen vakantie geboekt, maar wel toe aan een aantal dagen heerlijk ontspannen op de Veluwe? Dan hebben we goed nieuws! Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) weg naar Landal Coldenhove in het prachtige Gelderland met maar liefst 30% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe vrijstaande woning mét sauna voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op verschillende vertrekdata in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Coldenhove – Eerbeek, Gelderland

 

Midden op de Veluwe, omgeven door indrukwekkende dennen- en loofbossen, vind je Landal Coldenhove. De luxe vrijstaande woning is onder andere voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers, een sauna, bubbelbad, compleet ingerichte open keuken, woonkamer met houtkachel en flatscreen-tv, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi. Het park zelf beschikt over een broodjesservice, (online)parkshop, diverse sport- en spelfaciliteiten, een fietsverhuur en meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Gelderland deal bij Landal