Op loopafstand van het strand genieten van een paar dagen rust? Boek dan nu een midweek (5 dagen) weg bij Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad met maar liefst 35% korting. Deze deal is op basis van het verblijf in een comfort cottage voor 6 personen.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Resort Nieuwvliet-Bad – Zeeland, Nederland

 

Eén van de fijnste vakantieparken in Nederland… Waarom? Omdat je naar het strand kunt wandelen en de bungalows op het park fijn zijn opgezet. Op Landal Resort Nieuwvliet-Bad staan vrijstaande vakantiehuizen gebouwd in Zeeuwse stijl. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van de bezorgservice van het restaurant, WiFi, de supermarkt en fietsverhuur.

Jullie vrijstaande 6-persoons comfort cottage heeft de beschikking over meerdere slaapkamers, 2 badkamers, terras aan het water en een fijne zithoek.

 

>> Bekijk deze goedkope Zeeland aanbieding bij Landal