Grijp jullie kans en boek met extra veel korting deze vakantie naar 't prachtige Texel! Boek nu een midweek naar Landal Sluftervallei op dit Waddeneiland met maar liefst 35% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een bungalow voor maximaal 8 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Sluftervallei – Texel, Waddeneilanden

 

Direct aan natuurgebied De Slufter vinden jullie deze ideale uitvalbasis! De bungalow waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van vier slaapkamers, twee badkamers, een eigen sauna, een gezellig terras en gratis WiFi. Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van de take-away, elkaar uitdagen voor een potje minigolf, boodschappen doen in de parkshop en nog veel meer. Verken dit prachtige Waddeneiland en relax als nooit tevoren!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Texel deal bij Landal