Zijn jullie toe aan een paar daagjes vakantie? Boek dan nu een midweek verblijf op Landal Heihaas in het natuurrijke Gelderland met maar liefst 42% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een geschakelde bungalow voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Heihaas – Putten, Gelderland

 

Jullie gaan een geweldige tijd tegemoet tijdens een verblijf op de schitterende Veluwe! De bungalow waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, een gezellige woonkamer met openhaard, een open keuken en een terras. Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van de take-away mogelijkheden, boodschappen doen in de parkshop, een fiets huren om de omgeving te verkennen en meedoen aan verschillende sport- en spelfaciliteiten… Yes!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Veluwe deal bij Landal