Op zoek naar een vakantiehuisje waar jullie deze maand kunnen vertoeven? Boek dan een midweek verblijf naar Landal Beach Resort Ooghduyne in het prachtige Noord-Holland met maar liefst 42% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een luxe villa.

De goedkoopste aankomstdata zijn in november 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Beach Resort Ooghduyne – Noord-Holland, Nederland

 

Zowel jong als oud zal zich geen seconde vervelen op dit veelzijdige vakantiepark! De luxe villa waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers, een sauna, woonkamer met flatscreen TV, een open keuken, terras en gratis WiFi. Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van verschillende sportfaciliteiten, fietsverhuur, afhaalmogelijkheden, de parkshop en nog veel meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Noord-Holland deal bij Landal

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter