Altijd al kennis willen maken met het bourgondische leven en de Limburgse gastvrijheid? Dan is dit jullie kans! Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) weg naar Center Parcs Limburgse Peel voor slechts €319,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een VIP cottage mét sauna en bubbelbad voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrekdatum in januari 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Limburgse Peel – Limburg, Nederland

 

Midden in de prachtige Noord-Limburgse natuur, vind je rust, ruimte, cultuur en Center Parcs Limburgse Peel. De luxe VIP cottage is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met bubbelbad, sauna, een compleet ingerichte keuken, woonkamer met open haard, flatscreen-tv en Bluetooth Soundsystem, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi. Het park zelf beschikt over een cottage delivery service, parkshop, fietsverhuur, diverse sport- en spelfaciliteiten en meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Parcs