Vakantie vieren in het prachtige Drenthe? Boek nu een midweekje naar Landal Het Land van Bartje in ‘t prachtige Hondsruggebied met maar liefst 45% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een landhuis voor maximaal 6 personen. 

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Het Land van Bartje – Ees, Drenthe

 

Dit vakantiepark is de ideale uitvalbasis voor een gezellige familievakantie! Het landhuis waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, een woonkamer met flatscreen TV, een open keuken, gratis WiFi en jullie eigen terras! Maak gebruik van de take-away mogelijkheden, haal verse broodjes in de parkshop en ga een geweldige tijd met elkaar tegemoet…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal