Altijd al de veelzijdigheid van Friesland willen ontdekken? Dan is dit jullie kans! Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) weg naar Landal Waterpark Terherne met maar liefst 41% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe vrijstaande waterwoning mét sauna voor maximaal 6 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrekdatum in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Waterpark Terherne – Friesland, Nederland

 

In het hart van de Friese meren, ligt vakantiepark Landal Waterpark Terherne. De luxe vrijstaande waterwoning is onder andere voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers, een sauna, zonnebank, compleet ingerichte open keuken, woonkamer met vloerverwarming en flatscreen-tv, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi. Het park zelf beschikt over sport- en speelvelden, vismogelijkheden, een zeilbotenverhuur en meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Friesland deal bij Landal