Zoekende naar een onbezorgde last minute vakantie in de Drentse natuur? Dan hebben wij de perfecte deal gevonden. Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) weg naar Center Parcs De Huttenheugte voor slechts €309,- (dit is met 39% korting). Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een luxe VIP cottage mét sauna voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrekdatum in februari 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Huttenheugte – Dalen, Drenthe

 

Midden in de Drentse bossen, nabij de prachtige hunebedden en uitgestrekte heidevelden, ligt Center Parcs De Huttenheugte. De luxe VIP cottage is voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met sauna en regendouche, een compleet ingerichte keuken, woonkamer met open haard, flatscreen-tv en bluetooth soundbar, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi. Het park beschikt over een cottage delivery service, parkshop, kinderboerderij, fietsverhuur, diverse sport- en spelfaciliteiten en meer!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Center Parcs