Toe aan een welverdiende vakantie in het prachtige Limburg? Dan is dit een niet te missen deal. Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) met 31% korting naar Center Parcs Het Meerdal voor slechts €179,-. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een comfort cottage voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrekdatum in december 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Het Meerdal – Limburg, Nederland

 

Center Parcs Het Meerdal is het ideale vakantiepark voor jong en oud! Het park beschikt over een parkshop met cottage delivery service, fietsverhuur, indoor speelparadijs, diverse sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer! De comfort cottage is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, ingerichte keuken, woonkamer met open haard en flatscreen-tv, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Pacs