Er met de hele familie even lekker tussenuit? Wij hebben de perfecte deal voor jullie gevonden… Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs Het Heijderbos in Limburg vanaf €399,-. Als jullie met z'n achten gaan, is dit slechts €50,- per persoon! Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 8-persoons premium cottage.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juni 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Het Heijderbos – Limburg, Nederland

 

Het Heijderbos is één van de populairste Center Parcs parken van Nederland en ligt in het noordelijkste puntje van Limburg. Het park ligt in een bosrijke vallei en biedt meer dan genoeg leuke activiteiten voor jong en oud. Zo is er een subtropisch zwemparadijs met een wildwaterbaan en glijbanen, een indoor jungle dome, een outdoor klimpark, ontelbaar veel sport- en spelfaciliteiten en maar liefst 6 verschillende restaurants.

Jullie verblijven in een 8-persoons premium cottage met o.a. 4 slaapkamers, 2 vernieuwde badkamers, een sfeervolle woonkamer en een terras.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Parcs

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter